7 senyals que demostren que seguretat amb un mateix

Sentir-te a gust amb tu mateix suposa saber dir el que penses i fer el que t’agrada, creure en tu mateix i no preocupar-te per l’opinió dels altres. Per sentir-te a gust amb tu mateix cal recórrer un llarg camí, vèncer molts obstacles i dedicar-te moltes hores de treball.

T’agradaria saber què fer per sentir-te còmode amb tu mateix? Conèixer el que fan les persones que estan segures de si mateixes t’ajudarà a trobar el camí. Practica aquesta forma de ser i fer, i trobaràs el teu propi camí.

 

Aquests són els comportaments més notables que diferencien les persones que confien en si mateixes de les que no. Si és el teu cas, si et sents a gust amb tu mateix, llavors et sentiràs plenament identificat i reflectit en tots i cadascun d’aquests comportaments

  1. Són amables amb els altres

Una persona que és amable i bondadosa amb els altres és una persona que se sent bé amb si mateixa. Si et sents bé i segur de tu, mires als altres amb amabilitat i bondat, gaudeixes de la seva companyia, valores les seves coses bones.

Si et sents bé amb tu mateix intentes que els altres se sentin bé amb ells mateixos també, intentes transmetre la teva energia i crear un ambient agradable.

  1. No reclamen l’atenció sobre si mateixos

Les persones segures de si mateixes no necessiten reclamar l’atenció d’altres per sentir-se importants o validats. Tampoc necessiten justificar-se davant la gent, ni fer-se notar perquè es vegi que ells també són importants.

Si et sents a gust amb tu mateix no necessites impressionar a ningú. En tens prou amb saber que has aconseguit el que buscaves, que estàs en un camí coherent amb els teus valors i els teus somnis

079

  1. No tenen por de ser líders

El lideratge pot ser alguna cosa que faci vertigen. No obstant això, les persones que se senten segures de si mateixes no tenen por a assumir el lideratge perquè confien en els seus valors, en els seus criteris, en la seva capacitat i en saber fer.

Només si et sents segur de tu mateix podràs creure en les habilitats i capacitats dels altres. Només així podràs tenir el valor de caminar amb els qui et segueixin, d’oferir un objectiu  pel qual valgui la pena esforçar-se.

  1. No busquen ni demanen l’aprovació dels altres

Les persones que confien en si mateixes no busquen ni necessiten l’aprovació d’uns altres. Quan una persona demana i busca aprovació en altres, mostra la seva necessitat d’agradar. Les persones que confien en si mateixes tenen clar que el seu objectiu és ser ells mateixos, ser coherents i buscar el seu propi camí a la felicitat.

  1. No tenen por de reclamar el que es mereixen

Aquells que creuen en si mateixos fan tot el que poden fer per aconseguir el que volen. Una gran part d’aquest procés suposa tenir el coratge de preguntar pel que creuen que es mereixen.

Les persones confiades són menys sensibles al rebuig perquè saben que és una cosa possible i que han d’aprendre a gestionar. Saben que si no t’arrisques no aconsegueixes res. Compten amb que el “no” ja el tenen, de manera que no tenen res a perdre i sí molt a guanyar

  1. No tenen por de la competència

Les persones segures de si mateixes no tenen por de la competència, perquè confien en les seves pròpies habilitats, en el seu propi valor i en el pla que han traçat. Saben que han de donar el millor de si mateixos i que això només depèn d’ells.

Tampoc parlen malament dels altres, encara que amenacin de posar-se en el seu camí, perquè saben que desprestigiar o molestar a l’altre no els fa millors.

  1. Toleren diferents opinions

Només les persones que no estan segures dels seus pensaments i creences són les que no toleren que hi hagi diferents opinions. Les persones que estan segures de si mateixes gaudeixen en una conversa on hi ha diverses formes de pensar, perquè són capaços de defensar les seves creences.

Si et sents còmode amb tu mateix ets capaç de respectar-te i de no sentir-te ofès per les creences o opinions dels altres, i ets capaç de defensar-te sense que tremolin els teus fonaments.

Font: https://lamenteesmaravillosa.com/7-senales-indican-estas-gusto-contigo/

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s